(VIDEO) Penumpang Kapal Terbang Terakam ‘Benda’ Misteri Di Sebalik Awan Jadi Viral

Misteri yang berasal daripada Bahasa Inggeris, Mystery bermaksud sesuatu benda atau pekara yang sukar untuk difahami. Misteri juga boleh merujuk kepada sesebuah genre mengenai sesuatu yang sukar untuk difahami dan menimbulkan rasa ingin tahu.

Diantara salah satu misterinya adalah seperti satu rakaman video amatur yang dirakamkan oleh seorang penumpang sebuah kapal terbang yang menjadi tular dilaman sosial.

Video itu diambil ketika penerbangan itu sedang menuju ke Jerman baru-baru ini. Entah benda pelik apa yang terakam ketika itu telah membuatkan ramai natizen ingin mengetahui rahsia disebalik awan tersebut.

Apa yang difahamkan, video itu telah ditonton hampir 200 ribu oleh rata-rata pengguna laman sosial selepas ianya dimuat naik. Untuk lebih lajut, anda saksikan sendiri video dibawah ini.

Advertisements

9 thoughts on “(VIDEO) Penumpang Kapal Terbang Terakam ‘Benda’ Misteri Di Sebalik Awan Jadi Viral”

    1. X ada yg pelik sbnrnya.. dgn teknologi canggih zaman skrg.. klau tgok bentuk lebih kurang mcm Drone.. mgkin camera pengintip.. alat pengukur suhu dn cuaca.. x adanya alien dlm dunia ni.. tp hnya mahluk jin yg tlh ketahui kehidupan meraka lebih maju dr manusia.. dn telah d tetapkn bhwa mrka dn apupun dr dunia mrka x dpt d lihat dgn mata kasar..

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s